26 juli 2020

Je privacy is voor mij van groot belang. Ik houd mij dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens bij mij veilig zijn en ik ze altijd netjes zal gebruiken. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik bij mijn webwinkel www.happycrafting.nl doe met de door jouw ingevulde gegevens en informatie die ik over jou te weten kom.

Heb je hier vragen over neem dan contact met mij op.

Contactgegevens Happy Crafting

Happy Crafting
Kerkstraat 95
3882 BP Putten
dit is géén bezoekadres
info@happycrafting.nl
KVK: 78370469
BTW: NL003330718B06
Bank: op aanvraag

Afhandelen van een bestelling

Wanneer je een bestelling plaatst bij mij gebruik ik de door jou ingevulde persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ik mag jou persoonsgegevens dan doorgeven aan mijn bezorgdienst om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij. 

Betalingen

Voor het afhandelen van de betalingen in mijn webwinkel maak ik gebruik van het platform van Klarna.
Klarna verwerkt je naam, adres, woonplaats en je betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. Klarna heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgevens te beschermen. Klarna behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan gegevens met derden te delen (geanonimiseerd). Klarna deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling persoonsgegevens en informatie met betrekking tot je financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborden met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Klarna 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Klarna bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijn is toegestaan.

Webwinkel software

Mijn webwinkel is ontwikkeld met software van MyOnlineStore. Persoonsgegevens die je ten behoeve van mijn dienstverlening aan mij beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. MyOnlineStore heeft toegang tot je gegevens om mij (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.

MyOnlineStore is op basis van de overeenkomst die ik met hen heb gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. MyOnlineStore maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot je gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

Mailing

Ik maak voor mijn reguliere, zakelijk email-verkeer gebruik van Roundcube webmail via mijn webwinkel. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van jouw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Roundcube webmail heeft geen toegang tot mijn postvak en ik behandel al mijn e-mailverkeer vertrouwelijk.

Verzending en logistiek

Als je een bestelling bij mij plaatst is het mijn taak om jouw pakket bij je te laten bezorgen. Ik maak gebruik van de diensten van PostNL via MyParcel voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat ik jouw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL deel. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL jouw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Social media kanalen

Ik maak gebruik van Instagram en Facebook. Om het voor jouw zo makkelijk mogelijk te maken heeft Happy Crafting verschillende social media buttons en linken. Zodra je hier op klikt verzamelen deze kanalen jouw persoonsgegevens.

Google Analytics

Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers mijn webshop gebruiken. Er zijn strikte regels over wat zij bij mogen houden. Ik sta google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Beveiliging

Beveiliging van jouw persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Om je privacy te beschermen maak ik gebruik van een beveiligde verbinding SSL (Secure Sockets Layer) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

Cookies

Mijn webwinkel gebruikt cookies. Dit zijn kleine bestandjes waar ik informatie in op kan slaan zodat je niet steeds hoeft in te vullen. Maar ik kan er ook mee zien dat je mijn webshop weer bezoekt. 
Als je mijn webshop voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zal ik je vragen om akkoord te gaan voor het gebruik van deze cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van mijn webshop werken dan niet goed meer.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop ik reeds verzamelde gegevens met betrekking tot jouw verwerken, dan breng ik jouw daarvan per e-mail op de hoogte.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, mag je altijd contact opnemen. De contactgegevens staan bovenaan vermeld.
Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Bewaartermijn

Ik bewaar jou gegevens zolang je klant van mij bent. Dit betekent dat ik jouw klantprofiel bewaar totdat je aangeeft dat je niet langer van mijn diensten gebruik wenst te maken. Als je dit bij mij aangeeft zal ik dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dien ik facturen met jouw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zal ik dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. 

Klachten

Heb jij een klacht over de verwerking van je persoonsgegevens? Je kunt hierover een klacht indienen bij de toezichthouder van de Autoriteit Persoonsgegevens.

© 2020 - 2021 Happy Crafting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel