Verzenden

Je bestelling wordt na ontvangst van betaling binnen 1-3 werkdagen verzonden via PostNL. Afhankelijk van de post en drukte word je pakketje 1-2 dagen later bij je bezorgd (met uitzondering van zondag, maandag en feestdagen). Per mail ontvang je een verzendbewijs en eventueel een track&trace code bij pakketpost. Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op.

Heb je een bestelling geplaatst die je voor een bepaalde datum binnen wil hebben, stuur dan een mailtje naar info@happycrafting.nl, dan doe ik mijn best het zo snel mogelijk voor je in te pakken en te versturen. 

Aangepaste levertijden

Tijdens de feestdagen is er vaak een afwijkend leveringsschema. Hierdoor kan het voorkomen dat je bestelling later geleverd wordt dan dat je gewend bent.

Wanneer ik op vakantie of er een paar dagen tussenuit ben, zal dit duidelijk op de website vermeld staan. Bestellingen kunnen uiteraard gewoon geplaatst worden en zullen op basis van binnenkomst na thuiskomst z.s.m. verwerkt worden. Houd hierbij rekening met een langere levertijd.

Verzenden Nederland

Kleine bestellingen zoals kaarten en stickers tot 350 gram worden verzonden in een bubbeltjesenvelop voor € 3,00
Brievenbuspakje € 4,50
Pakketpost vanaf € 6,75

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 65,00

Ik kijk altijd naar de meest voordelige verzendkosten van jouw bestelling. Mocht ik er bij het inpakken van de bestelling achterkomen dat het systeem teveel verzendkosten heeft berekend boek ik altijd het teveel betaalde bedrag naar je terug.

Verzending België en Duitsland

Kleine bestellingen zoals kaarten en stickers tot 100 gram worden verzonden in een bubbeltjesenvelop voor € 4,65
Pakketpost vanaf € 9,00

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 85,00

Retourneren

Uiteraard zorg ik ervoor dat elke bestelling met liefde en aandacht ingepakt en verzonden wordt. Het kan voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen probleem om je producten te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Retourneer je de hele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Alleen de retourkosten zijn ten allen tijde voor eigen rekening. De kosten hiervan hangen af van het gewicht van je pakketje en van welk verzendbedrijf je gebruik maakt.

Stappenplan retourneren:

1. Controleer of jouw retour aan de volgende voorwaarde voldoet:

  • Het artikel dient onbeschadigd te zijn
  • Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

2. Vul het retour/herroepingsformulier in en voeg deze bij je retourzending. Mocht je geen mogelijkheid hebben om het formulier te printen, mag je deze ook mailen naar info@happycrafting.nl. Je vindt het formulier hier:

3. Verpak de producten die je wil retourneren in de originele verpakking. Verzenden kan in de verpakking waar je de bestelling in hebt ontvangen.

4. Schrijf het onderstaande adres op de verpakking:

Happy Crafting
Kerkstraat 95
3882 BP Putten

5. Frankeer je pakket en breng het naar een PostNL service punt/brievenbus. De kosten voor je retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door mij is ontvangen en voldoet aan de voorwaarden, stort ik het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw rekening. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met mij opnemen via info@happycrafting.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

© 2020 - 2024 Happy Crafting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel